Mahmure

Galeri

Yemek

Kışın en leziz turşu tarifleri

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Kırmızı biber turşusu

Malzemeler:

1 kg salçalık kırmızı biber, 1 su bardağı üzüm sirkesi, 10 diş sarımsak, kaya tuzu, 2 çorba kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı:

Yıkayıp kuruladığınız kırmızı biberleri önceden ısıttığınız fırında közleyin. Soğuduktan sonra kabuklarını soyup, bir bütün halinde kavanazo yerleştirin. Sarımsakları,tuzu ve sirkeyi iyice karıştırıp biberlerin üzerine dökün. Zeytinyağını ilave edip kavanozun kapağını sıkıca kapatın.
128440
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.