Galeri

Kış İçin Leziz Turşu Tarifleri

Güncellenme tarihi:
PANCAR TURŞUSU

Malzemeler:

•1 kg kırmızı pancar

•2 diş sarımsak

•1 su bardağı sirke

•1 su bardağı su

•1/2 çorba kaşığı tuz

Hazırlanışı:

•Pancarları yıkayıp, çok yumuşak olmayacak şekilde haşlayın.

•Pancarları soyarak yuvarlak şekilde dilimleyip, bir kavanoza koyun.

•Tuzla dövülmüş sarımsağa sirke ve su koyup karıştırın.

•Pancarın üzerine döküp, kavanozu sağa sola çalkalayın ve kapağını kapatın.

•Turşunuz bir günde hazır olur.
Yayın tarihi: 20.11.2012
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.