Mahmure

Galeri

Yemek

Kış İçin Leziz Turşu Tarifleri

Güncellenme tarihi: 07.12.2017
SODALI BİBER TURŞUSU

Malzemeler:

•1 kg sivri biber

•1 baş sarımsak

•1 çay bardağı kaya tuzu

•1 şişe maden suyu

•Üzüm sirkesi

Hazırlanışı:

•Kavanoza biberler, aralarına soyulmuş sarımsak ve tuz koyarak yerleştirilir.

•Üzerine maden suyu dökülür.

•Kalan kısım sirkeyle tamamlanır.

•Kavanozun kapağı sıkıca kapatılır.

•15 gün sonra servis edilebilir.



Patatesle Yapılabilecek 10 Enfes Tarif
131012
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.