Galeri

Kış İçin Leziz Turşu Tarifleri

Güncellenme tarihi:
KIRMIZI BİBER TURŞUSU

Malzemeler:

•1 kg salçalık kırmızı biber

•1 su bardağı üzüm sirkesi

•10 diş sarımsak

•Kaya tuzu

•2 çorba kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı:

•Yıkayıp kuruladığınız kırmızı biberleri önceden ısıttığınız fırında közleyin.

•Soğuduktan sonra kabuklarını soyup, bir bütün halinde kavanoza yerleştirin.

•Sarımsakları, tuzu ve sirkeyi iyice karıştırıp biberlerin üzerine dökün.

•Zeytinyağını ilave edip kavanozun kapağını sıkıca kapatın.
Yayın tarihi: 20.11.2012
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.