Mahmure

Galeri

Yemek

Kilerinde neler olmalı?

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Meyveler

Konserve veya kavanoz: Mandalina, şeftali, ananas. Şuruplu olanları tercih etme. Salata veya sade yoğurda karıştırarak ya da olduğu haliyle tüket. Taze ve / veya kurutulmuş: Elma, kayısı, muz, turunçgiller, üzüm ve kuru üzüm. Dondurulmuş: Tüm böğürtlenler, kiraz ve vişne. Yoğurt ve buzla karıştırarak leziz bir smoothie yapabilirsin.

Sebzeler

Konserve veya kavanoz: Enginar, mısır, sarımsak (tazesinden daha uzun ömürlü olur), yağlar (siyah veya yeşil), domates küp doğranmış) Taze: Pancar, kereviz, soğan, patates, taze soğan, tatlı patates. Tamamı uzun ömürlüdür ve saklanabilir. Donmuş: Kuşkonmaz, brokoli, Brüksel lahanası, havuç, ıspanak ve karışımları.

Baklagiller Konserve, düşük sodyumlu: Siyah, kuru fasulye, bezelye, barbunya ve kırmızı fasulye; börülce; nohut ve mercimek protein ve lif bakımından mükemmel kaynaklardır. Sodyum içeriğini azaltmak için önce durula, sonra kepekli tortillaya sar veya salata, çorba ve makarnalara ekle.
18589
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.