Mahmure

Galeri

Yemek

Kilerinde neler olmalı?

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Tahıllar

Esmer pirinç: Beyaz pirinçten altı kat daha fazla lif içerir. Ekmek kırıntısı: Bu çıtırlar fırınlanmış tavuğa kızartılmış havası verir. Kepekli kuskus: Servis başına yedi gram lif içermesiyle makarna ve pirince güzel bir alternatif oluşturur. Kepekli un: Normal un isteyen tariflerde yarısını kepekli unla değiştirerek kullanabilirsin. Kepekli makarna: Normal olanlardan iki daha fazla lif içerir. Kepekli tortilla: Düşük kalorili olanları normal ekmeğe ideal bir alternatiftir.
18608
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.