Mahmure

Galeri

Yemek

Kilerinde neler olmalı?

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Bitkiler & Baharatlar

Chili tozu: Konjesyonu rahatlatır. Tarçın: Kan şekerini düzenlemeye yarar. Çaya karıştırabilirsin. Kimyon: Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kekik: Diğer çeşit bitkilerden 20 kat daha fazla antioksidan içerir. Kırmızıbiber (Paprika): Lezzetli ve C vitamini bol bir tavuk için pişirmeden önce üstüne bir tutam at. Kırmızı pul biber: Metabolizma hızlandırıcı etkiye sahip. Biberiye: Lezzetli bir tavuk ve somon balığı için ideal.
18597
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.