Mahmure

Galeri

Yemek

Karnabahar ile mutfakta lezzeti yakalayın!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Karnabahar pişirirken şunları göz önünde bulundurun:

Karabaharı haşlayarak kullanacaksanız, pişme süresini, kolay dağılan bir sebze olduğunu göz önüne alarak ayarlayın.

Karnabahar bütün olarak haslayacaksanız, önce yapraklarını temizleyin, daha sonra sap kısmına bıçakla derin bir + çizip tencereye yerleştirin.

Tuz karnabaharın lezzetini ortaya çıkardığından, haşlama suyuna mutlaka tuz ilave edin. Karnabaharı buharda pişirirseniz, hem besin değerleri kaybolmaz hem de dağılmaz.
12847
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.