Galeri

Karnabahar ile mutfakta lezzeti yakalayın!

Güncellenme tarihi:
Karnabahar pişirirken şunları göz önünde bulundurun:

Karabaharı haşlayarak kullanacaksanız, pişme süresini, kolay dağılan bir sebze olduğunu göz önüne alarak ayarlayın.

Karnabahar bütün olarak haslayacaksanız, önce yapraklarını temizleyin, daha sonra sap kısmına bıçakla derin bir + çizip tencereye yerleştirin.

Tuz karnabaharın lezzetini ortaya çıkardığından, haşlama suyuna mutlaka tuz ilave edin. Karnabaharı buharda pişirirseniz, hem besin değerleri kaybolmaz hem de dağılmaz.
Yayın tarihi: 05.03.2010
13581
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.