Mahmure

Galeri

Yemek

İspanyol mutfağından 10 leziz tarif

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Paprikalı bademler

Malzemeler

1 su bardağı kabuksuz badem (haşlanmış)
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı paprika (tatlı toz biber)
1 çay kaşığı acı toz biber

Yapılışı

Bademleri 10 dakika çok kısık ateşte zeytinyağıyla soteleyin. Kaseye alın ve tuz ile lezzetlendirin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve bademeleri tepsiye alarak üzerine biberleri gezdirin. Yaklaşık 20 dakika oda sıcaklığında kurumalarını bekleyin.
137411
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.