Mahmure

Galeri

Yemek

İspanyol mutfağından 10 leziz tarif

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Paella

Malzemeler

1 orta boy kuru soğan
5 diş sarımsak
100 gr ahtapot
50 gr kalamar
150 gr beyaz etli balık
30 gr mantar
1 tatlı kaşığı Köri sos
1 gr safran
500 gr pirinç (20 dakika sıcak suda bekletilecek)

Yapılışı

Sarımsakla soğan kavurun. Önceden hazırlamış olduğunuz malzemeler ardından yarım litre kaynamış suyu ekleyin. Pirinci süzerek malzemelerle birlikte normal ateşte 10 dakika pişirin. Baharatları ilave edin. Sulu kalacak şekilde 10 dakika kısık ateşte bekletin. Servis etmeden önce üzerine kızarmış tereyağı dökün.
137436
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.