Galeri

Her mevsimin balığı

Güncellenme tarihi:
Tuzda levrek(4-6 kişilik)

Malzemeler:

1 adet levrek(bir buçuk kg’lık)

4 kg kaya tuzu

1 litre su

Hazırlanışı:Derin bir kapta tuz ve suyu iyice karıştırın.Karışımın 1/3’ünü fırın tepsisine yayın.İçi temizlenmiş, pulları alınmamış balığı tuzun üzerine yerleştirin.Geri kalan karışımı balığın üzerini örtecek şekilde yayın.Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat 20 dakika pişirin. Tepsiyi fırından aldıktan sonra ılınmaya bırakın. Bir çekiç yardımıyla üzerindeki tuz tabakasını kırın ve balığı servis yapın.
Yayın tarihi: 25.02.2010
15669
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.