Mahmure

Galeri

Yemek

Her mevsimin balığı

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Tuzda levrek(4-6 kişilik)

Malzemeler:

1 adet levrek(bir buçuk kg’lık)

4 kg kaya tuzu

1 litre su

Hazırlanışı:Derin bir kapta tuz ve suyu iyice karıştırın.Karışımın 1/3’ünü fırın tepsisine yayın.İçi temizlenmiş, pulları alınmamış balığı tuzun üzerine yerleştirin.Geri kalan karışımı balığın üzerini örtecek şekilde yayın.Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat 20 dakika pişirin. Tepsiyi fırından aldıktan sonra ılınmaya bırakın. Bir çekiç yardımıyla üzerindeki tuz tabakasını kırın ve balığı servis yapın.
14721
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.