Mahmure

Galeri

Yemek

Her mevsimin balığı

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Levrek Kokoreç(4 kişilik)

Malzemeler:

600 gram levrek

100 gram tereyağı

3 adet sivri biber

4 adet domates

3 çay kaşığı kekik

2 çay kaşığı pulbiber, tuz

Hazırlanışı:Ayıklanmış balığın filetosunu çıkarın ve çok ince olacak şekilde kıyın. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya balığı koyup, tereyağını ilave edin. 3 dakika soteledikten sonra kıyılmış sivri biber ve rendelenmiş domatesi ekleyin. Kekik, tuz ve pulbiber kattıktan sonra tüm malzemeyi 2-3 dakika daha kavurmaya devam edin. Sıcak olarak servis yapın.
14735
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.