Mahmure

Galeri

Yemek

Her mevsimin balığı

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Levrek kavurma(6 kişilik)

Malzemeler:

2 kg levrek

1 çorba kaşığı tereyağı

1 adet soğan

2-3 diş sarımsak

10-15 adet mantar

3 adet sivri biber

2 adet domates

1 çorba kaşığı soya sosu

Pulbiber,kekik

Hazırlanışı:Levrekleri ayıklayıp, fileto çıkarın ve iri kuşbaşı şeklinde doğrayın. Yapışmaz yüzeyli bir tavada tereyağını eritip, yemeklik doğranmış soğan ve sarımsağı soteleyin.Ortadan ikiye kesilmiş mantarı ilave edip, 1-2 dakika daha sotelemeye devam edin. Üzerine levrek ve kıyılmış sivri biber ekleyin. Kısık ateşte 10 dakika pişirin ve kabukları soyulup, küp doğranmış domatesleri katın. Soya sosu, pulbiber ve kekik katıp, kısık ateşte 2-3 dakika daha pişirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.
15000
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.