Mahmure

Galeri

Yemek

Her mevsimin balığı

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Levrek Marine(4-6 kişilik)

1 kg levrek

1 adet orta boy soğan

1’er adet kırmızı biber ve sivri biber

2 su bardağı limon suyu

3-4 adet defne yaprağı

5-6 adet tane karabiber

Tuz

Hazırlanışı:Balığın filetosunu çıkarın ve jülyen şeklinde doğrayıp, derin bir kaba alın. Soğan, kırmızı biber ve sivri biberi jülyen doğrayıp, balığın üzerine ilave edin. Limon suyunu gezdirip, tuzunu ayarlayın ve şöyle bir karıştırın. Limonu çekip, pişmesi için buzdolabında bir gece bekletin. Defne yaprağı ve tane karabiber ilave edip, servis yapın. Aşçının notu: Dilerseniz limon suyunda marine edilmiş levreğin üzerine, yarım çay bardağı zeytinyağı ve 1 çay kaşığı hardal karışımı da katabilirsiniz.
15002
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.