Mahmure

Galeri

Yemek

Hamsi zamanı!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Mısır Unlu Acılı Hamsi

Malzemeler:

1 kilo hamsi 1 su bardağı mısır unu 1 çorba kaşığı acı pul biber 1 çay bardağı un 1 çay bardağı sıvıyağı Tuz, karabiber Çeri domates

Hazırlanışı:

Temizlenmiş hamsileri yıkayıp süzün. Un, tuz ve karabiber bir kap içinde karıştırın. Tavaya kuyrukları bir olcak şekilde güneş gibi dizin. Üzerine az yağ damlatın. Bir yüzü pişince çevirip diğer yüzünü çevirin. Servis tabağına alın ve ortasına domatesle süsleyin.
84172
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.