Galeri

Hamsi zamanı!

Güncellenme tarihi:
Hamsi Ekmeği

Malzemeler:

50 Gr Margarin(hamur işi tercih edilir) 3 Bardak Mısır Unu 1 Çay Kaşığı şeker 1 Demet maydonoz 1 Paket maya 2 Bardak süt 500 gr hamsi Aldığı kadar tuz

Hazırlanışı:

Tüm malzemeyi bir kabın içinde karıştırın. Karışım fazla katı gelirse azar azar su ekleyin. Karışımı yağlanmış fırın tepsisine yayın. Eğer kalın olsun isterseniz biraz daha küçük bir fırın kabı kullanabilirsiniz (ne kadar kalın olursa içinin pişmesi o kadar uzun sürer) 170C'de pişirin.
Yayın tarihi: 03.12.2012
87010
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.