Mahmure

Galeri

Yemek

Hamsi zamanı!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Hamsili Pide

1/2 Kg. Mısır unu 1/2 Kg. Hamsi 1 Su Bardağı Ilık Su 1/2 Çay Bardağı Sıvı Yağ 1 Tatlı Kaşığı Tuz

Hazırlanışı:

Hamsileri ayıklayalım, kılçıklarını çıkaralım. Bir kaba mısır ununu koyalım, hamsileri katalım. Ilık suyu ve tuzu da ilave edip karıştıralım. Yağı tavaya dökelim. Hamsili karışımı tavaya yayalım ve pişmeye bırakalım. Diğer tarafın da pişmesi için tavanın kapağıyla çevirelim.

Yemek Kanalları Editörü: Duygu ÇELİKKOL
84192
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.