Mahmure

Galeri

Yemek

Hafta sonu için pratik ve hafif bir mönü

Güncellenme tarihi: 31.10.2016
Pesto soslu penne

Malzemeler:

1 paket kalem makarna, 2 paket fesleğen, 50 gr dolmalık fıstık, 3-5 diş sarımsak, 90 gr rende taze kaşar veya parmesan peyniri, 50 ml sızma zeytinyağı, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 50 ml su.

Yapılışı:

Dolmalık fıstık 1 kaşık zeytinyağı ile kavrulur. Fesleğen ayıklanır, zeytinyağı, sarımsak, tuz, biber, peynir, fıstık ve su robottan geçirilerek pesto hazırlanır. Makarna paket üzerindeki pişirme süresine göre hazırlanır, süzülür, sudan geçirilmeden sos ile karıştırılır.
23776
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.