Mahmure

Galeri

Yemek

Hafta sonu için pratik ve hafif bir mönü

Güncellenme tarihi: 31.10.2016
Sumaklı salata

Malzemeler:

1 küçük kıvırcık salata, 1 küçük kırmızı salata (lolo rossa), 1 avuç yonca filizi.
Sumaklı sos:

1/3 ölçü 50 ml sızma zeytinyağı, 2 tatlı kaşığı erik veya nar ekşisi, 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi, 2 tatlı kaşığı sumak, 1 tutam tuz.

Yapılışı:

Salatalar yıkanır, kurutulur ve doğranır. Sos malzemesi birlikte çırpılır, servisten 10 dakika önce salata ile karıştırılır.
23916
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.