Mahmure

Galeri

Yemek

Gaziantep mutfağından 8 kebap tarifi

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Kuşbaşı Kebap

Malzemeler:

1 kg kebaplık et

2 yk. domates salçası

1 yk biber salçası

1/2 yk. kırmızı toz biber

1/2 çb. karabiber

1 tk. nane

1/2 bardak zeytinyağı

1 yk. dövülmüş sarımsak

Tuz

150 gr kuyruk

Hazırlanışı: Bir gün önceden, kuşbaşı ete zeytinyağı, tuz, domates ve biber salçası, kırmızı biber, sarımsak, karabiber, nane ilave edilerek bekletilir. Terbiyelenmiş etler şişe 6-7 et, bir kuyruk şeklinde saplanır. Kuyruklar etlerin arasına gelecek şekilde saplanır. Harı geçmiş ateşte çevrilerek pişirilir.
23812
YORUMLAR

tam öğlen yemeği saati. en yakın kebapçı neeerdeeee. yapmıyorum rejim:)))

offf 24.02.2010 11:22:43
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.