Mahmure

Galeri

Yemek

Gaziantep mutfağından 8 kebap tarifi

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Adana Kebap

Malzemeler:

1 kg az yağlı kıyma

1 demet maydanoz

4 tane taze sarımsak

Tuz

Karabiber

Hazırlanışı: Maydanozlar yıkanıp, ince ince doğranır. Sarımsaklar kabuğu soyulup yıkanarak ince ince doğranır. Kıymaya maydanoz, sarımsak, karabiber ve yeterince tuz ilave edilip yoğrulur. Ceviz büyüklüğünde kıyma alınıp avuç yardımıyla uzatılarak yassı olarak şişe saplanır. (adana kebap şişine ) Orta harlı ateşte pişirilir.
23780
YORUMLAR

tam öğlen yemeği saati. en yakın kebapçı neeerdeeee. yapmıyorum rejim:)))

offf 24.02.2010 11:22:43
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.