Mahmure

Galeri

Yemek

Gaziantep mutfağından 8 kebap tarifi

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Ciğer Kebabı

Malzemeler:

1 kg karaciğer

200 gr kuyruk

Piyaz malzemeleri:

2 demet maydanoz

3 adet kuru soğan

Tuz, kırmızıbiber, toz sumak ekşisi

Hazırlanışı: Ciğerler kuşbaşı etlerden daha küçük doğranır. Şişe 4-5 ciğer, 1 kuyruk saplanır. Harı geçmiş ateşte pişirilir.

Piyazın hazırlanışı: İnce ince soğan doğranır, maydanozlarda ayıklanıp ince doğranır. Maydanoz ve soğan karıştırılıp üzerine tuz, kırmızıbiber, toz sumak eklenip iyice karıştırılır.

Ciğer kebabı açık ekmekle tuz ve kimyon dökerek üzerine de piyaz eklenerek sıcak olarak yenilir.
23379
YORUMLAR

tam öğlen yemeği saati. en yakın kebapçı neeerdeeee. yapmıyorum rejim:)))

offf 24.02.2010 11:22:43
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.