Mahmure

Galeri

Yemek

Fransız mutfağından seçmeler!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Fesleğenli sazan

Malzemeler:

1 adet sazan
2 adet kuru soğan
1 çay bardağı sıvıyağ
1 dolu çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı kuru fesleğen
2 su bardağı su
1,5 tatlı kaşığı tuz

Hazırlanışı:

Soğan yarım daire şeklinde doğranır, sıvıyağda şeffaflaşana kadar pişirilir. Sonra salça, su, tuz ve fesleğen katılır. Kaynama noktasına gelince iri parçalara bölünmüş sazan atılır. Balık yumuşayana kadar pişirilir.
104959
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.