Mahmure

Galeri

Yemek

Fransız mutfağından seçmeler!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Güveçte tavşan

Malzemeler:

1 adet tavşan
1 adet patates
1 adet kuru soğan
5 diş sarımsak
1 adet havuç
2 adet domates
3 yemek kaşığı tereyağı
tuz karabiber

Hazırlanışı:

Tereyağında kıyılmış soğanı ve sarımsakları az sote edin. Temizlenmiş ve parçalara ayrımlış tavşan etlerini güvece koyun ve az kavurun. Etlerin rengi hafif değişince küp küp doğradığınız patatesi domatesleri ve havucu ekleyin. 2 su bardağı su ekleyin.Tuzunu ve karabiberini ekleyin ve güvecin ağzını kapatın.15 saat kadar kısık ateşte pişirin.
104899
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.