Galeri

Farklı tariflerle hafiflemenin yolları

Güncellenme tarihi:
Farklı tariflerle hafiflemenin yolları

Padthai salata (4 kişilik) Malzemeler: 8 adet kiraz domates 60 gr kaju fıstığı 400 gr rendelenmiş kabak 400 gr rendelenmiş havuç 80 gr mercimek filizi 80 gr Pad Thai sos

Pad Thai sos için malzemeler: 90 gr fıstık ezmesi, 5 adet kavruluş domates, 4 diş sarımsak, 25 gr taze zencefil, 110 ml limon suyu, 3 adet Meksika biberi, 25 ml soya sosu, 110 gr ayçiçeği yağı, 5 gr chili biberi

Hazırlanışı: Sos için verilen malzemeleri blender’da püre haline gelinceye kadar çekin. Salata malzemelerine, sosu da ekleyerek geniş bir kabın içinde karıştırın ve servis yapın.
Yayın tarihi: 10.05.2010
16036
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.