Mahmure

Galeri

Yemek

Enfes tarifleri denemek istemez misiniz?

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Mantar pane

Malzemeler

20 adet mantar
1 diş sarımsak
2 çorba kaşığı un
1 adet yumurta
Galeta unu
Tuz
Kızartmak için yağ

Hazırlanışı

Mantarları köklerinden kesin. Sarımsağı dövün. Sarmısak, karabiber ve tuzu karıştırarak mantarların üzerine sürün ve ovuşturun. Daha sonra bir tabakta mantarları una bulayın. Ayrı bir kapta yumurtayı çırpın. Unlanmış mantarları yumurtaya batırın. En son olarak galeta ununa batırın. Kızartma yağını kızdırın. Mantarları içine atarak, her tarafı altın sarısı renk alana dek kızartın.
87331
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.