Mahmure

Galeri

Yemek

Enfes Arap yemeklerini denediniz mi?

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Taboule

Malzemeler

1 ½ çay bardağı bulgur
2 demet maydanoz
3 adet domates
1 adet soğan
1 adet limonun suyu
İki buçuk çorba kaşığı zeytinyağı
Taze nane
Tuz

Yapılışı

Öncelikle bulguru suyunu çekene kadar haşlayın. Domatesi küçük küpler biçiminde doğrayın. Maydanozu, soğanı ve naneyi incecik kıyın. Bulgurla karıştırın. Tuzunu katın. Limon suyu ve zeytinyağını üzerine gezdirin. İyice harmanlayıp servis yapın.
98493
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.