Galeri

En tatlı halleriyle kestane...

Güncellenme tarihi:
Kestaneli çikolata (20-25 adet)

Malzemeler:

1 su bardağı kestane püresi

160 gram bitter çikolata

½ paket süt kreması

1-2 yemek kaşığı bal

Hazırlanışı: Kestane püresini bal ile tatlandırın ve iyice karıştırın. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Kremayı ekleyin. İyice karıştırın. Kestane püresinden kalp kalıplarla şekil yapın. Eriyen ve ılıyan çikolataya batırın. 1 saat kadar buzlukta bekletin.

Kaynak: Bebeğim Dergisi
Yayın tarihi: 04.08.2010
11870
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.