Mahmure

Galeri

Yemek

En lezzetli turşu tarifleri

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Pezik dalı turşusu

Malzemeler:

10 kg temizlenmiş pezik dalı
yarım kg sarmısak
250 gr pulbiber
3 tane limon
1 su bardağı Sirke
tuz

Hazırlanışı:

Temizlenmiş pezik dalı kaynamış suya bastırılarak haşlanır.Yumuşamaya başlayınca çıkarılıp,soğuk suya atılır.Daha sonra üzerine tuz serpilir.Pulbiber,sarmısak,sirke,limon ve tuz karıştırılıp bidona koyulur.Üzerine suyu ve pezik dalları konulur.
76363
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.