Mahmure

Galeri

Yemek

En leziz cheesecake tarifleri!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Beyaz çikolatalı cheesecake

Malzemeler

• 185 gr burçak bisküvi
• 80 gr eritilmiş tereyağı
• 3 çay kaşığı jöle
• 150 gr eritilmiş beyaz çikolata
• 500 gr lable peyniri
• 2 çorba kaşığı su
• 2 su bardağı süt
• 300 ml krema

Yapılışı

Bisküvileri ufalayıp tereyağını ekleyin ve bisküviyle iyice karıştırın.2. 23 cm çapındaki kelepçeli bir kalıbın tabanına tereyağlı bisküviyi yayın.Üzerini streç folyo ile kapatıp yarım saat buzdolabında bekletin.Jöleyi suyla birlikte kısık ateşte eritin ve 5 dakika soğumaya bırakın.Süt ve labne peynirini mikserle çırptıktan sonra jöleyi bu karışıma ekleyin.Krema ve eritilmiş beyaz çikolatayı da ilave edip karıştırın.Hazırladığınız bu karışımı buzdolabında soğuttuğunuz bisküvi tabanının üzerine döküp üzerini düzeltin.Üzerini streç folyo ile tekrar kapatıp buzdolabında bir gece bekletin.Pastanın üzerini sevdiğiniz meyvelerle süsleyip servis yapın.
109303
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.