Mahmure

Galeri

Yemek

En güzel uluslararası lezzetler!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Portakallı somon tarifi

Malzemeler

3 parça somon fileto
1 çay bardağı taze sıkılmış portakal suyu
1 adet portakal kabuğunun rendesi
1 yemek kaşığı tuz
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Damak tadınıza göre karabiber

Hazırlanışı

Somon filetoları bol suyla yıkayıp süzdürün.Derin bir kabın içerisinde somon, portakal suyu, portakal kabuğu rendesi ve tuzu karıştırın.Dinlenmesi için 20 dakika bekletin.Tavaya zeytinyağını alıp kızdırın.Somonları portakal sosundan süzdürerek tavaya alın.Her iki tarafını kızartın.Karabiber serperek servis yapın.
111052
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.