Mahmure

Galeri

Yemek

En beğenilen mantarlı tarifler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Tavuklu mantar sote

Malzemeler:

Tavuk göğsü, Kültür mantarı, Kırmızıbiber ve sivri biber, Salça, Sıvı yağ, kekik, tuz.

Hazırlanışı:

Mantarlar güzelce yıkanır ve sotelik doğranır. Tencereye koyduğumuz 1 yemek kaşığı sıvı yağda az kavrulur üzerine küp küp doğramış olduğumuz tavuk göğsü eklenir. Yaklaşık 10-15 dk bunlar birkaç sefer karıştırılarak pişirilir sonrasında kırmızı ve yeşilbiberi küçük küçük doğrayıp içine atılır tuz ve kekik konulup 30 dk pişirmeye bırakılır. Servise hazırdır.
3/3
21424
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.