Mahmure

Galeri

Yemek

En beğenilen mantarlı tarifler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Fırında mantarlı piliç

Malzemeler:

1 paket piliç ızgara tava kuşbaşı, 1 paket kremalı mantar çorbası (hazır), Tuz, karabiber (arzu edilen miktarda), 150 gr mantar (uzun dilimlenmiş), 2 adet kabak (rendelenmiş), 2 adet havuç (rendelenmiş), 70 ml zeytinyağı, 80 gr rendelenmiş kaşar peyniri, 1/2 demet dereotu (ince kıyılmış), 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber.

Hazırlanışı:

Fırın kabına piliç etlerini yayın, üzerine kremalı mantar çorbasını toz halinde serpin. Tuz ve karabiberi ilave edip etleri harmanlayın. Mantar, kabak ve havucu ilave edin, üzerine zeytinyağını gezdirip alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 170°C fırında yaklaşık 20 dk pişirin. Üzerine kaşar peyniri, dereotu ve kırmızıbiber serperek servis yapın.
3/1
21319
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.