Galeri

Elif Edes Tapan’dan çocuklara özel tarifler

Güncellenme tarihi:
Şekilli kanepe (4-6 kişilik)

Hazırlama süresi: 20 dakika

Malzemeler:

8 dilim büyük boy tost ekmeği

1 yemek kaşığı yumuşak tereyağı

8-10 dilim salam veya jambon

8-10 dilim taze kaşar peynir

Hazırlanışı: Ekmekler çeşitli kalıplar ile kesilir. Ekmeklerin üzerlerine tereyağı sürülür. Aynı şekillerde kesilmiş bir kat salam, bir kat peynir konur.

Şefin önerisi: Kanepeler büyükler için farklı şekillerde kesilebilir. (Kare, yuvarlak, üçgen, vs.) Üzerlerinde somon füme, kapari, dil füme, keçi peyniri gibi şarküteri çeşitleri kullanılabilir.
Yayın tarihi: 09.04.2010
28098
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.