Dünya mutfaklarından seçme lezzetler
Meksika usulü pirzola
Malzemeler:
4 kalem pirzola, acılı domates sos (miktarı isteğe bağlı), 1 çay kaşığı Meksika baharatı, 1 çay kaşığı kişniş, tuz, karabiber.
Hazırlanışı:
Pirzolaları acılı domates sos ve ince kişniş ile bir kaba alıp marine edin. 1-2 saat dinlendirip Meksika baharatına bulayın. Izgarada orta ateşte kızartın. Sıcak servis yapın.
Malzemeler:
4 kalem pirzola, acılı domates sos (miktarı isteğe bağlı), 1 çay kaşığı Meksika baharatı, 1 çay kaşığı kişniş, tuz, karabiber.
Hazırlanışı:
Pirzolaları acılı domates sos ve ince kişniş ile bir kaba alıp marine edin. 1-2 saat dinlendirip Meksika baharatına bulayın. Izgarada orta ateşte kızartın. Sıcak servis yapın.
Yayın tarihi: 29.06.2010

YORUMLAR