Mahmure

Galeri

Yemek

Dünya mutfağından seçme lezzetler!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Molohia

Malzemeler

Yarım kg ıspanak
2 adet tavukgöğsü, küp şeklinde doğranmış
1 adet soğan, küp şeklinde doğranmış
1/2 bardak su
2 yemek kaşığı tereyağı
10 diş sarımsak
2 yemek kaşığı kişniş otu
1 bardak pişmiş pirinç
1 yemek kaşığı sirke

Hazırlanışı

Tavuk eti, soğan, tuz, karabiber yarım bardak su ile birlikte bir tencerede tavuk yumuşayıncaya kadar kaynatılır; içerisine ıspanak eklenerek 5 dakika daha pişirilir. Başka bir tavada sarımsak ve kişniş otu 1 dakika sotelenir ve diğer karışıma eklenir. Ispanaklı tavuk servis edilmeden önce pişmiş pirince sirke katılarak tavuk ile birlikte servis edilir.
110575
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.