Galeri

Dünya mutfağından seçme lezzetler!

Güncellenme tarihi:
Endonezya usulü pilav

Malzemeler

2 diş doğranmış sarımsak
250 gr haşlanmış ve temizlenmiş karides
2 adet doğranmış kereviz sapı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 bardak pişmiş pilav
1 adet doğranmış tavukgöğsü
1 yemek kaşığı soya sos

Hazırlanışı

Bir tavada zeytinyağında sarımsak 1 dakika sote edilir. Üzerine karides, kereviz sapı ve tavukgöğsü eklenerek karıştırılır. Daha sonra soya soyu da eklenerek tavuklar pişinceye kadar pişirilir. Daha önceden pişmiş pilav eklenerek karıştırılarak servis edilir.
Yayın tarihi: 23.05.2012
113654
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.