Mahmure

Galeri

Yemek

Dünya mutfağından seçme lezzetler!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Dana rulolar

Malzemeler

2 dilim dana biftek
2 dilim kaşar peyniri
100 gr. kültür mantarı
200 ml. ( 1 kutu ) krema
2,3 yemek kaşığı soya sosu
Tuz, karabiber, kekik, 3-4 diş sarımsak
Zeytinyağı, kürdan

Hazırlanışı

Zeytin yağı, ezilmiş sarımsak, kekik ve dana biftekleri bir kap içerisinde elinizle yavaşça harmanlayarak etlere yavaşça sosu yedirin ve 1 saat kadar bekletin. Mantarları temizleyip bir tenecere içerisinde hiç doğramadan bütün olarak koyup kapağı kapatın ve mantarlar kendi suyunu salıp çekene kadar pişirin.Bekleyen etleri bir tezgahta düzgün bir şekilde yerleştirin ve içine bir dilim kaşar ve mantarların yarısını koyup rulo yapınız ve etraflarını kürdan yardımıyla tutturup yağsız teflon tavada etrafını kızartıp derin bir tepsiye yada borcama yerleştirin. Geri kalan malzemeyide aynı şekilde hazırlayıp iki ruloyu tepside yan yana yerleştirin. Üzerine krema ve soya sosunu karıştırıp dökün, 190 dereceli fırında 1 saate yakın pişirin.
111034
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.