Mahmure

Galeri

Yemek

Deniz mahsulleriyle ‘şık’ tatlar

Güncellenme tarihi: 31.10.2016
Levrek Bruschetta (6-8 kişilik)

Malzemeler:

2 adet baget ekmek

2 dilim levrek fileto

Marinat için:

2 yemek kaşığı beyaz şarap

2 yemek kaşığı portakal suyu

2 adet limonun suyu

Reyhan, ince dilimlenmiş

Tuz

Üzeri için:

Zeytinyağı

1 adet kırmızı soğan, küp küp doğranmış

1 adet domates, ince küp küp doğranmış

2 yemek kaşığı avokado, küp küp doğranmış

2 diş sarımsak, ezilmiş

1 dal fesleğen, ince doğranmış

Hazırlanışı: Bir kapta, marinat malzemesi olan beyaz şarap, portakal suyu, limon suyu ve reyhanı karıştırın, levrekleri ekleyerek marine edin. Tuzu biraz fazla koyun. Karışımı buzdolabında 12 saat bekletin. Balıkları beklettiğiniz marinat karışımdan alarak (Diğer marinat malzemelerini atın.) minik küp küp doğrayın ve bir kaba alın. Üzeri için, avokadoyu, domatesi, fesleğeni, soğanı, sarımsağı ve zeytinyağını ilave edin. Hafif karıştırın. Fırını 220 derece ısıtın.
22427
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.