Mahmure

Galeri

Yemek

Deniz kenarında balık keyfi için öneriler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Cheesecake

Malzemeler:

3 yumurta, 1 bardak şeker, 500 gr labne peyniri, 200 ml krema, 1 paket bisküvi, 100 gr tereyağ

Hazırlanışı:

Bisküvileri rondodan geçirip un haline getirin. Ardından tereyağında biraz kavurun. Hazırladığınız hamuru turta kalıbına, kenarlarını da kaplayacak şekilde yayın. Yumurtaları çırpın. İçine şeker ve labne peynirini ekleyip karıştırın. Biraz krema ekleyince cheesecake’inizin içi hazır olacaktır. Bu karışımı hamurunuzun ortasına yayın. 180 derecede yaklaşık 40 dakika pişirin.

Kaynak: Instyle / Hazırlayan: Pınar Çelikel / Fotoğraflar: Kürşad Ergan
16431
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.