Mahmure

Galeri

Yemek

Çikolatayla yapılan lezzetli tarifler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Hazırlanışı:
1. Fırını 230 dereceye ayarla. Havanda kakao çekirdeklerini küçük parçalar haline gelinceye kadar ez. Et ve yağ dışındaki diğer malzemelerle karıştır.

2. Eti yıkayarak temizle, kâğıt havlu ile hafifçe kurula. Üzerine yağ sürdükten sonra çikolatalı baharat karışımı ile ovarak her tarafını karışımla kapla.

3. Fırına girebilen bir kızartma tavasına 1 çorba kaşığı ayçiçeği yağı koy, ocakta ısıt. Eti tavaya al, her yeri kızarıncaya kadar yaklaşık 8 dakika pişir. Tavayı fırına aktar. Et ısısı ölçeri batırdığında 80 dereceyi gösterene kadar, yaklaşık 15 dakika pişir. Dilimlemeden önce 10 dakika kadar dinlendir.


4 Kişilik Bir porsiyonda: 230 kalori, 4,5 gryağ ( 1,5 gr doymuş), 9 gr karbonhidrat, 330 mg sodyum, 1 grlif, 36 gr protein
71797
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.