Mahmure

Galeri

Yemek

Çikolatalı mutluluk reçeteleri

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Çikolatalı kestaneli şekerlemeler (8 kişilik)

Malzemeler:

1 kutu krema

3 paket bitter çikolata

6 çorba kaşığı kestane püresi

Bir buçuk su bardağı pudra şekeri

1 çay bardağı kakao

Yapılışı: Kremayı küçük bir tencereye alıp bir taşım kaynatın. Üzerine küçük parçalara ayırdığınız çikolataları ilave edin. Ocaktan alıp buzdolabında dondurun. Çıkarıp üzerine kestane püresi ile pudra şekerini ekleyin. Daha sonra harçtan parçalar koparıp küçük yuvarlaklar hazırlayın. Bir kısmını kakaoya bir kısmını da pudra şekerine bulayıp servis yapın.

Aşçının notu: Hazır kestane püresi yerine, haşladığınız kestanelerin kabuklarını soyduktan sonra ezerek de kullanabilirsiniz.
14212
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.