Mahmure

Galeri

Yemek

Çay saatine keyif katan lezzetler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Milföylü ananas sepeti

Malzemeler:

7 kare milföy hamuru, 2 çorba kaşığı şeker, 4 dilim konserve ananas dilimi, 2 çay bardağı dondurulmuş vişne.

Hazırlanışı:

Vişne ile şekeri bir kapta karıştırın. Milföy hamurlarından üçünü üstüste yerleştirin. Tırtıklı bir bıçakla parmak kalınlığında dilimleyin. Kalan dört milföyden birini tezgahın üzerine alın. İnce kestiğiniz milföylerin dört tanesini milföyün kenarlarına dizin. Diğer üç milföyü de aynı şekilde hazırlayın. Her milföyün üzerini çatalla tepsiye değmeyecek şekilde delin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin. Milföyleri fırından alıp vişneli karışımı yayın, dilimlenmiş ananasları yerleştirin. Taze nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.

44150
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.