Mahmure

Galeri

Yemek

Bu et yemeklerini denediniz mi?

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Sığır haşlama

Malzemeler:

200 gr kemikli sığır eti
1/2 kereviz
1/2 patates
1/2 havuç
Yarım soğan
2 bardak su
Tuz

Hazırlanışı:

Etin yağı ve sinirleri çıkarıldıktan sonra kemiği ile beraber bir tencereye konur. İçine 2 bardak su atılır ve az ısılı bir ateşte haşlanır. Sebzeler de ayrıca ayıklanır ve haşlanmış etin bulunduğu tencereye atılır. Ortalama 1 saat kadar tekrar kaynatılır. Et, sebzelerle beraber ve suyu ile servis yapılır.

Not: Suyu ayrılıp yalnız sebzeler ve et de verilebilir. Su, lapa ya da çorbada kullanılabilir.
74517
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.