Mahmure

Galeri

Yemek

Birbirinden Lezzetli Yemek Tarifleri!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Portakallı pırasa

Malzemeler

Yarım kg pırasa
1 su bardağı portakal suyu
10 adet arpacık soğan
1 adet havuç
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı pirinç

Hazırlanışı

Küçük doğranmış soğanları ve havucu zeytinyağında soteliyoruz Doğranmış pırasayı ilave ediyoruz. 5 dakika sonra 1 su bardağı portakal suyunu pirinci tuz ve şekeri ilave ederek hiç su eklemeden pişiriyoruz 10 dakika sonra ateşten alıp ılık veya soğuk servis ediyoruz.
255071
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.