Mahmure

Galeri

Yemek

Birbirinden lezzetli makarna tarifleri!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Abant kebaplı makarna

Malzemeler

1 paket yüksük makarna,
300 gr kuzu eti,
200 gr süzme yoğurt,
200 gr tereyağı,
1/2 çay kaşığı toz kırmızı biber,
1/2 çay kaşığı karabiber

Hazırlanışı

Makarnalar haşlanırken; kuzu etlerini ince uzun şeritler halinde doğrayın; tavada TEREMYAĞ ve karabiberle kavurun. Kavrulan etleri haşlayıp süzdüğünüz makarnanın üzerine sırasıyla dizin. Etlerin üzerine süzme yoğurt, yoğurdun üzerine de tereyağında kızarmış toz kırmızı biberi dökün. Domates ve yeşilbiberle süsleyerek servis edebilirsiniz.
65899
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.