Galeri

Birbirinden Leziz 6 Glutensiz Tarif

Güncellenme tarihi:
Gluten, insanlar tarafından çok sevilen ve bolca tüketilen ana tahıl buğday, çavdar ve arpada bulunan bir protein çeşididir. Gluten alerjisi olanlar bu üç tahılı içinde bulunduran ekmek, makarna, bulgur, irmik, kek, börek, kurabiye ve benzerleri yiyecekleri tüketemez. Bu da hayatlarından birçok lezzetli yemeğin çıkarılması anlamına gelir. Ancak neyse ki ekmekten köfteye kadar glutensiz hazırlanabilecek birçok tarif bulmak mümkün. İşte sizler için hazırladığımız birbirinden leziz 6 glutensiz tarif...

Kaynak Fotoğraflar: Alamy, Hürriyet Arşiv
Yayın tarihi: 20.03.2018
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.