Mahmure

Galeri

Yemek

Birbirinden farklı reçeller

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Limon reçeli

Malzemeler:

6 limon, 3 su bardağı tozşeker, 2 su bardağı su, Yarım limonun suyu.

Hazırlanışı:

Limonların kabuklarını rendeleyin. Bir tencerede su kaynatın. Limonları içine aktarıp bekletin. Bu işlemi üç gün süreyle tekrarlayın. Üç gün sıcak suda bekleyen limonları dilimleyin. Üç bardak tozşekere 2 su bardağı su ilave ederek kaynatın. Dilimlediğiniz limonları ilave edip reçel kıvamına gelince yarım limon suyunu sıkarak ocaktan alın.
15752
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.