Mahmure

Galeri

Yemek

Bebeğiniz için bu yemekleri deneyin!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Kuru fasulye püresi (12 aylık)

Malzemeler

2 yemek kaşığı kuru fasulye
1 çay kaşığı yağ
2 su bardağı su

Hazırlanışı

Kuru fasulye, ayıklanır, yıkanır ve 8-10 saat süreyle ıslatılır. Islatma suyu dökülür. Yumuşayan kuru fasulyenin kabukları soyulur. Üzerini 1-2 parmak geçecek kadar su ile yumuşayıncaya kadar pişirilir. Pişen kuru fasulye, haşlama suyu içinde çatalla ezilir. Haşlama suyu dökülmez.
57668
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.