Mahmure

Galeri

Yemek

A la franga mutfaktan seçmeler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Bıldırcın Konsome

Yufkaya sarılı mantar yahnisi, bıldırcın göğsü ve haşlanmış bıldırcın yumurtası ile (2 kişilik)

Malzemeler:

1 adet bıldırcın

Tavuk suyu için:

400 gr tavuk suyu

Yarım havuç

1 parça pırasa

2-3 kereviz yaprağı

1 dilim soğan

1 adet defne yaprağı

1 dal maydanoz

Bıldırcın konsome için: Bıldırcın kemikleri, 10 gr havuç, 10 gr pırasa, 10 gr kereviz, 4 adet yumurta beyazı, tuz, karabiber

Bıldırcın yumurtası: 2 adet bıldırcın yumurtası, 2 çay kaşığı limon sirkesi, tuz, karabiber

Mantar yahnisi için: 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 yemek kaşığı kıyılmış soğan, 1 diş kıyılmış sarımsak, 80 gr karışık mantar, tuz, karabiber, yarım yufka

Tarifin devamı

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
14764
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.